Ja, ik wil graag de gratis practice note ‘Algemene organisatorische vereisten en inrichting risicomanagement Verzekeraar' ontvangen.

De wet- en regelgeving rondom de bedrijfsvoering van verzekeraars is ontzettend uitgebreid. Vanuit Europa ligt steeds meer de focus op klimaat en duurzaamheid. Afgelopen augustus heeft EIOPA nieuwe toepassingsrichtlijnen gepubliceerd over hoe klimaatverandering in ORSA kan worden weergegeven. Altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving voor verzekeraars? In de Financial Law huB staat alle Nederlandse en Europese wet- en regelgeving en beleidsdocumentatie van toezichthouders voor je gebundeld.

Maak tijdelijk gratis kennis met de Financial Law huB via de practice note 'Algemene organisatorische vereisten en inrichting risicomanagement'. Tot het einde van dit jaar kun je alle wet- en regelgeving rondom dit onderwerp gratis raadplegen in de Financial Law huB omgeving van Sdu OpMaat. Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je de practice note direct in je mailbox.

financial law hub preview