Uw bestelling

Legal Eagle Basis (abonnement)
excl. btw € 371,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Legal Eagle Basis (abonnement)

Legal Eagle is een compleet geïntegreerd softwarepakket voor de advocatuur. U heeft direct overzicht over alle facetten van uw advocatenpraktijk. En u kunt op een efficiënte manier alle activiteiten uitvoeren, zoals tijdschrijven en declareren, roladministratie, agenda beheren en correspondentie voeren.

  • Software
  • Bestelcode LEKSUK
Omschrijving
Advocatensoftware Legal Eagle is het softwarepakket voor uw advocatenkantoor. De uitgebreide rapportagemogelijkheden zorgen voor een actieve managementondersteuning. Historisch gezien is Legal Eagle het toonaangevende pakket voor de advocaten die op toevoegingen werken.
Legal Eagle is het meest gebruikte softwarepakket in de advocatuur en wordt naar alle tevredenheid gebruikt door duizenden advocaten en medewerkers. Steeds meer kantoren ervaren de voordelen van de advocatensoftware Legal Eagle.

Met Legal Eagle digitaal procederen
In de loop van 2017 wordt gestart met de uitrol van verplicht digitaal procederen. Legal Eagle is geselecteerd als partner voor het KEI-project van de Rechtspraak en oriënteert zich momenteel op een geautomatiseerde koppeling met de Rechtspraak. Daarnaast is het mogelijk om processtukken digitaal in te dienen via het webportaal Mijn Rechtspraak, onder andere uit de document-database van Legal Eagle.
Mogelijkheden Advocatensoftware Legal Eagle:

Kijk voor meer informatie ook op ScherpinSupport.nl
Product details
Merk Legal Eagle
Bestelcode LEKSUK
Productsoort Software
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar