Uw bestelling

Legal Eagle Basis (abonnement)
excl. btw € 362,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Legal Eagle Basis (abonnement)

Legal Eagle is een compleet geïntegreerd softwarepakket voor de advocatuur. U heeft direct overzicht over alle facetten van uw advocatenpraktijk. En u kunt op een efficiënte manier alle activiteiten uitvoeren, zoals tijdschrijven en declareren, roladministratie, agenda beheren en correspondentie voeren. Legal Eagle is geselecteerd als partner voor het KEI project. U kunt met Legal Eagle straks eenvoudig uw dossiers koppelen met KEI en zo digitaal uw zaken afhandelen.

  • Online
  • Bestelcode LEKSUK
Omschrijving
AdvocatensoftwareLegal Eagle is het softwarepakket voor uw advocatenkantoor. De uitgebreide rapportagemogelijkheden zorgen voor een actieve managementondersteuning. Historisch gezien is Legal Eagle het toonaangevende pakket voor de advocaten die op toevoegingen werken.
Legal Eagle is het meest gebruikte softwarepakket in de advocatuur en wordt op meer dan 700 kantoren naar alle tevredenheid gebruikt door duizenden advocaten en medewerkers. Steeds meer kantoren ervaren de voordelen van de advocatensoftware Legal Eagle.

Met Legal Eagle nog efficiënter digitaal procederen binnen KEI
Legal Eagle is geselecteerd als partner voor het KEI project van de Rechtspraak (Raad voor de Rechtspraak en Gerechten), het programma voor Kwaliteit en Innovatie van de Rechtspraak. Via het programma Legal Eagle kunt u als advocaat straks eenvoudig uw dossiers koppelen met KEI en zodoende digitaal uw zaken afhandelen.

Mogelijkheden Advocatensoftware Legal Eagle:


Kijk voor meer informatie ook op ScherpinSupport.nl
Product details
Merk Legal Eagle
Bestelcode LEKSUK
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar