Uw bestelling

Legal Eagle Demoversie Gratis
Gratis
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Legal Eagle Demoversie Gratis

Legal Eagle is het meest gebruikte softwarepakket in de advocatuur. Het wordt inmiddels op meer dan 700 kantoren naar volle tevredenheid gebruikt door duizenden advocaten en medewerkers. Wilt u ervaren wat het allemaal te bieden heeft? Meld u dan aan voor een gratis proefabonnement!

  • Online
  • Bestelcode LEDEMO
Omschrijving
Legal Eagle is een compleet geïntegreerde software voor de advocatuur. Met Legal Eagle heeft u overzicht over alle facetten van uw praktijk. U kunt alle activiteiten uitvoeren zoals tijdschrijven en declareren, roladministratie en agenda beheren en correspondentie voeren.

De uitgebreide rapportagemogelijkheden zorgen voor een actieve managementondersteuning. Historisch gezien is Legal Eagle het toonaangevende pakket voor de advocaten die op toevoegingen werken.
Legal Eagle is het meest gebruikte pakket in de advocatuur. Legal Eagle wordt op meer dan 700 kantoren naar alle tevredenheid gebruikt door duizenden advocaten en medewerkers.

Met Legal Eagle digitaal procederen
In de loop van 2017 wordt gestart met de uitrol van verplicht digitaal procederen. Legal Eagle is geselecteerd als partner voor het KEI-project van de Rechtspraak en oriënteert zich momenteel op een geautomatiseerde koppeling met de Rechtspraak. Daarnaast is het mogelijk om processtukken digitaal in te dienen via het webportaal Mijn Rechtspraak, onder andere uit de document-database van Legal Eagle.

Goede advocatensoftware hoeft niet duur te zijn. Zo betaalt u alleen voor de gebruikers die tijdschrijven, niet voor de secretaresses. Ook zijn er geen extra kosten voor installatie. Dit kunt u zelf (laten) doen.

Mogelijkheden Legal Eagle:


Bekijk de website

Product details
Merk Legal Eagle
Bestelcode LEDEMO
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.scherpinsupport.nl
Beschikbaarheid Leverbaar