Leiden met liefde

C. Tils

Wat moet een onderwijsbestuurder doen om een fantastische school te krijgen? En wat zijn de drijfveren van de onderwijsbestuurder? Gaat het om veel geld verdienen? Houden onderwijsbestuurders eigenlijk wel van het onderwijsvak?

  • Boek
  • 120 pagina's
  • Bestelcode 9789012573863
Omschrijving
Wat moet een onderwijsbestuurder doen om een fantastische school te krijgen?
En wat zijn de drijfveren van de onderwijsbestuurder?
Gaat het om veel geld verdienen?
Houden onderwijsbestuurders eigenlijk wel van het onderwijsvak?


Het Nederlandse onderwijs heeft meer dan ooit behoefte aan leiderschap. Het onderwijs staat onder druk. Intussen staan onderwijsbestuurders ter discussie. En die discussie gaat vooral over belangrijke bijzaken als salaris, buitenlandse reizen of declaraties. Dit boek gaat over de kwaliteit van het leiderschap van onderwijsbestuurders.

Leiden met liefde beschrijft welk werk onderwijsbestuurders doen. Het boek gaat in op de publieke discussies over beloning en kwaliteit van bestuurders. Prominente onderwijsbestuurders komen zelf aan het woord over hun vak. Dr. A.H.G. Rinnooy Kan, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad, heeft het voorwoord van Leiden met Liefde geschreven.

Leiden met liefde
zoekt naar De Nieuwe Onderwijsbestuurder. Aan de hand van aanbevelingen en interviews ontstaat een profielschets van de onderwijsbestuurder van de toekomst.

Het boek is bedoeld voor bestuurders, managers, toezichthouders, beleidsmakers en adviseurs in het onderwijs. Maar meer nog voor docenten. Door inzicht in het werk van bestuurders wordt het gemakkelijker om feedback te geven op de kwaliteit van het bestuur!

Ir. Chris Tils heeft een adviesbureau op het gebied van bestuur, bedrijfsvoering en leiderschap in kennisinstellingen. Zijn drijfveer is om scholen en onderzoeksinstituten te voorzien van uitstekend leiderschap en een degelijke bedrijfsvoering, zodat docenten en onderzoekers hun belangrijke werk in de beste omstandigheden kunnen uitvoeren.
Product details
Bestelcode 9012573866
Productsoort Boek
Aantal pagina's 120
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 04-11-2011
NUR code 840
Auteur(s) C. Tils

Uw bestelling

Leiden met liefde
excl. btw € 33,29 incl. btw € 35,29
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht