LOB-module 4, Werkboek Professioneel Beveiligen

Het Werkboek Professioneel Beveiliger geeft handvatten om willekeurig welke situaties waarin u als beveiliger wordt geacht te acteren, op een structurele wijze te analyseren, aan te pakken en te evalueren. Dit gebeurt aan de hand van een samenhangend geheel van modellen: een denkmodel, een regiemodel en een evaluatiemodel. Aan de hand van casuïstiek wordt het gebruik van deze modellen ingeoefend.

  • Boek
  • 148 pagina's
  • Bestelcode 9789012397650
Omschrijving
Om in de beveiligingspraktijk succesvol en verantwoord op te kunnen treden, is het van belang om op een gestructureerde manier over een praktijkprobleem na te denken en dit op een gestructureerde manier aan te pakken. Het Werkboek Professioneel Beveiliger geeft handvatten om willekeurig welke situaties waarin u als beveiliger wordt geacht te acteren, op een structurele wijze te analyseren, aan te pakken en te evalueren. Dit gebeurt aan de hand van een samenhangend geheel van modellen: een denkmodel, een regiemodel en een evaluatiemodel. Aan de hand van casuïstiek wordt het gebruik van deze modellen ingeoefend.

Dit Werkboek Professioneel Beveiliger is vooral bedoeld als voorbereiding op het praktijkexamen. De casuïstiek is daarom dusdanig gekozen dat, met het oplossen ervan, ook de theorie die u moet kennen voor het examen nogmaals langskomt. Daarmee is dit Werkboek tevens uitermate geschikt voor her- en bijscholing, of voor verbeterprojecten in de sfeer van professioneel surveilleren.

De reeks Leerboeken Opleiding Beveiliging bestaat uit:
Product details
Bestelcode 9789012397650
Productsoort Boek
Aantal pagina's 148
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 600

Uw bestelling

LOB-module 4, Werkboek Professioneel Beveiligen
excl. btw € 63,35 incl. btw € 69,05
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht