Lucinda Jones, uitgeefmanager:

“Mijn collega’s zijn gedreven, ambitieus en inspirerend”

 

Nieuwe businessmodellen – “Uitgeverijen moeten continu inspelen op ontwikkelingen in de markt, dat maakt het extreem leuk om bij een van de top drie uitgeverijen van vakinformatie in Nederland te werken. In de jaren negentig moesten we nadenken over het digitaal aanbieden van informatie. Door de opkomst van social media en de klantenwens dat informatie altijd nauw aansluit bij hun werkprocessen, buigen we ons nu over nieuwe businessmodellen en contentgerelateerde softwareoplossingen.”

Productontwikkeling – “Vanaf 2005 ben ik werkzaam bij Sdu Uitgevers. Ik begon als uitgever en ben doorgestroomd naar de functie van uitgeefmanager, van het onderdeel Tax & Governance binnen Legal, Tax & Regulatory (LTR). Mijn onderdeel ontwikkelt, beheert en levert fiscale en financiële informatie (Tax) en informatie voor de overheid (Governance). Samen met mijn uitgeefteams bieden we producten en diensten aan die optimaal moeten voldoen aan de wensen van onze afnemers en naadloos aansluiten bij hun interne informatiestromen. De kwaliteit en toegankelijkheid van de informatie en de toepasbaarheid in de praktijk zijn cruciaal.”

Inspirerend – “Sdu Uitgevers vind ik een prettige werkgever, en mijn collega’s zijn gedreven, ambitieus en inspirerend. Kortom: een heel fijne omgeving om in te werken!”