Mediationreeks (abonnement)

De Mediationreeks biedt u de mogelijkheid om een beter zicht te krijgen op diverse aspecten van mediation. In elk deel wordt een onderdeel van het mediation-vak op een heldere wijze diepgaand besproken. U kunt de hele reeks ook in 1x keer bestellen. Met korting.

  • Boek
  • Bestelcode MONOMED
Omschrijving
Bij conflicten tussen commerciële handelspartijen, binnen maatschappen, in de relatie tussen werkgever en werknemer, in burenconflicten en familiekwesties wordt mediation steeds vaker ingezet als middel om conflicten effectief te beëindigen. De Mediationreeks biedt u de mogelijkheid om een beter zicht te krijgen op diverse aspecten van mediation. In losse delen wordt mediation op een heldere wijze diepgaand besproken. Inzicht in deze onderwerpen maakt een verantwoorde keus voor mediation gemakkelijker. Tegelijkertijd bieden de delen de mediator èn de partijen handvatten om de mediation effectief en efficiënt te laten verlopen.

De Mediationreeks is ook in een keer te bestellen
De onderstaande delen zijn tot nu toe verschenen:


Abonnement met ruim 15% korting
Met een abonnement op deze reeks ontvangt u alle in de toekomst te verschijnen nieuwe delen en herzieningen van delen in deze serie. U houdt uw kennis daarmee gegarandeerd zo actueel mogelijk. Daarnaast profiteert u van een korting van ruim 15% ten opzicht van de de losse verkoopprijs. Een wel heel aantrekkelijk aanbod voor uw mediation praktijk!
Product details
Bestelcode MONOMED
Productsoort Boek
Bestelvorm Abonnement
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 07-08-2003
Hoofdredactie drs. K. van Oyen mr. M. Pel mr. J. Spierdijk en prof. A. Zuurmond

Uw bestelling

Mediationreeks (abonnement)
Factuur bij levering
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht