Uw bestelling

Meertalig verklarend woordenboek Wapens en Munitie 2015
excl. btw € 126,79

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Meertalig verklarend woordenboek Wapens en Munitie 2015

In dit boek worden ruim 3700 begrippen en termen rond wapens en munitie in woord en beeld toegelicht. Met als doel het vereenvoudigen van de communicatie met collega’s over de grens.

  • Boek
  • 1272 pagina's
  • Bestelcode 9789012394925
Omschrijving
In Meertalig verklarend woordenboek wapens en munitie worden ruim 3700 begrippen en termen rond wapens en munitie in woord en beeld toegelicht. Voorzover bij de auteurs bekend worden deze termen en begrippen ook voorzien van de officiële vertaling voor de talen Bulgaars (BG), Deens (DK), Duits (D), Engels (GB), Estisch (EST), Fins (FIN), Frans (F), Grieks (GR), Hongaars (H), Italiaans (I), Kroatisch (HR), Lets (LT), Litouws (LV), Noors (N), Pools (PL), Portugees (P), Roemeens (RO), Russisch (RUS), Sloveens, (SLO), Slowaaks (SK), Spaans (E), Tsjechisch (CZ), Turks (TK) en Zweeds (S).

Het Meertalig verklarend woordenboek wapens en munitie richt zich op de professional die werkzaam is werkzaam in het toezicht op het legaal vuurwapenbezit, en in de opsporing en vervolging van bezit en handel in illegale wapens en munitie. Daarnaast richt het zich op de sportschutter en verzamelaar van wapens en munitie. In beide gevallen is het gebruiksdoel van dit woordenboek het vereenvoudigen van de communicatie met collega’s over de grens. De landenregisters achterin het boek zetten u daarbij meteen op het juiste spoor.
Product details
Bestelcode 9012394929
Productsoort Boek
Aantal pagina's 1272
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 600