Model-DSP voor het onderwijs zorgt voor grip op de complexe informatiehuishouding binnen uw organisatie. Model-DSP is een generieke informatieplattegrond voor onderwijsinstellingen. Het bevat een standaardoverzicht van de werkprocessen die binnen onderwijsinstellingen worden uitgevoerd. Naast de primaire onderwijsprocessen zijn ook sturende en ondersteunende (PIOFACH) werkprocessen opgenomen. Bekijk voor meer informatie onze factsheet voor Model-DSP Onderwijs.

Meer lezen over informatiehuishouding binnen het onderwijs? Download hier gratis het WhitePaper 'Goed informatiemanagement, een utopie?'

Inzicht in uw informatiehuishouding

Model-DSP zorgt voor inzicht in de informatievoorziening. U krijgt een samenhangend overzicht van de processen die worden uitgevoerd, de informatie die daarbij wordt vastgelegd, hoe met die informatie moet worden omgegaan en welke informatiesystemen daarbij worden gebruikt.

Model-DSP kan direct worden gebruikt voor de inrichting van uw informatiesystemen. Het maakt de informatiehuishouding consistent en transparant.

Interesse in een vrijblijvend adviesgesprek?

Neem contact met ons op

X Sluiten

Interesse in Model-DSP

* Verplichte velden

Model-DSP Onderwijs [video]

i-Navigator

Aanvullend op Model-DSP kunt u de i-Navigator gebruiken. i-Navigator stelt u in staat om de complete informatiehuishouding van uw organisatie centraal in kaart te brengen en te beheren.

Meer informatie