Modellen voor het Notariaat personen- & familierecht en ondernemingsrecht (abonnement)

mr. B.M.E.M. Schols, mr. W. Burgerhart, prof. mr. F.W.J.M. Schols, mr. J.K. Schermer, mr. J.M. Tempelaar, mr. S. Versteege, mr. dr. E.R. Helder, mr. drs. D.F.M.M. Zaman

De Modellen voor het Notariaat bestaat uit twee onderdelen: Personen- en familierecht en Ondernemingsrecht.

  • Online
  • Bestelcode MODNOTTOT
Omschrijving
De Modellen voor het Notariaat bestaat uit twee onderdelen: op het gebied van Personen- en familierecht kunt u beschikken over digitale modellen erfrecht, huwelijksvermogensrecht en tekstblokken voor de estateplanningspraktijk. Met een digitaal ‘kliksysteem’ kunt u kiezen voor kant en klare modellen testamenten en huwelijkse voorwaarden maar ook eenvoudig en snel via ‘blokken’ uw eigen modellen samenstellen. Ook kunt u uw eigen teksten verwerken in de modellen. U beslist zelf of u werkt met de wettelijke verdeling, quasiwettelijke verdeling al dan niet in combinatie met keuzeclausules en/of keuzelegaten. Deze modellen zijn compleet met toelichtingen voor uw cliënt.

Sinds kort is de module Ondernemingsrecht toegevoegd. Deze module biedt standaard teksten voor het opstellen van statuten ten behoeve van de oprichting van verenigingen, stichtingen en BV’s, en voor het leveren van aandelen. Deze modellen tezamen bestrijken ongeveer 80% van de meest voorkomende typen ondernemingen.

Bekijk de website

Product details

Uw bestelling

Modellen voor het Notariaat personen- & familierecht en ondernemingsrecht (abonnement)
excl. btw € 2.196,00 incl. btw € 2.657,16
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht