Modellen voor het Notariaat

'Modellen voor het Notariaat' biedt u digitale modellen voor het erfrecht, het huwelijksvermogensrecht en de estateplanningspraktijk. De modellen gaan vergezeld van heldere digitale toelichtingen voor uw cliënt. De modellen worden regelmatig bijgewerkt.

Erfrechtelijke modellen in een handomdraai beschikbaar 
Het hele erfrechtelijke scala is voorhanden: van tweetrapsmakingen, combi’s tot voogdij; van begrafenisexecuteur tot driesterrenexecuteur. Het huwelijksvermogensrecht strekt van de koude uitsluiting tot en met het verplicht wederkerige verrekenbeding, vanzelfsprekend met aandacht voor de dga/ondernemingsperikelen.

Op maat, met toelichting, nieuwsbrieven en een archief
Met een paar klikken kunt u snel een op maat gemaakt model samenstellen. Het is ook mogelijk uw eigen standaard modellen te maken voor herhaald gebruik. In het archief zijn alle nieuwsbrieven en toelichtingen van vorige releases opgenomen. Ook vindt u daar nog oude blokmodellen die verwijderd zijn n.a.v. nieuwe wetgeving.

Bestel direct:


Voorbeeld van de modellen in de praktijk
 
Een voorbeeld zien van hoe u een model maakt en bewaart? Na het bekijken van deze filmpjes kunt u meteen aan de slag!


Contact
Wilt u meer informatie en/of een persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact op met Jan-Jaap Groeneveld via tel. 06-51581637of stuur een mail via j.groeneveld@sdu.nl.


Modellen voor het Notariaat is een uitgave van Sdu Uitgevers en ScholsBurgerhartSchols: