Modern financieel management bij het Rijk

Bestebreur, Kraak, van der Burg

Het derde deel in de Public Management reeks is onlangs verschenen.
Modern financieel management bij het Rijk (derde druk!) is het boek dat een brede verkenning biedt van de actuele thema’s op het gebied van de rijksbegroting, het begrotingsproces en bedrijfsvoering bij de overheid. De kracht van het boek is de gedegen beschrijving van de feitelijke situatie gecombineerd met een grote diversiteit aan illustraties en verkenning van alternatieven.

  • Boek
  • 240 pagina's
  • Bestelcode 9789012101387
Omschrijving
Modern financieel management bij het Rijk is het boek dat een brede verkenning biedt van de actuele thema’s op het gebied van de rijksbegroting, het begrotingsproces en bedrijfsvoering bij de overheid. De kracht van het boek is de gedegen beschrijving van de feitelijke situatie gecombineerd met een grote diversiteit aan illustraties en verkenning van alternatieven.
De schrijvers hopen met dit boek iedereen die beroepsmatig in aanraking komt met de bedrijfsvoering van het Rijk te inspireren om niet alleen kennis te nemen van de feiten, maar ook verbeterkansen te ontdekken. Het boek blijkt al jarenlang uitermate geschikt en veelgebruikt als studieboek voor postdoctorale leergangen en het universitair of hbo-onderwijs gericht op het functioneren van de publieke sector.

Dit is al de derde druk van dit aanbevelingswaardige boek.
Product details
Bestelcode 9012101387
Productsoort Boek
Aantal pagina's 240
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) Bestebreur Kraak van der Burg

Uw bestelling

Modern financieel management bij het Rijk
excl. btw € 33,29 incl. btw € 35,29
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht