Dit boek behandelt de fiscale, financiële en juridische aspecten, die het in eigendom hebben van een landgoed of een rijksmonument met zich brengt.

  • Boek
  • 208 pagina's
  • Bestelcode 9789012393423
Omschrijving
Dit boek behandelt de fiscale, financiële en juridische aspecten, die het in eigendom hebben van een landgoed of een rijksmonument met zich brengt. De belangstelling voor zowel landgoederen als rijksmonumenten blijft toenemen. Dat is een goede en prijzenswaardige ontwikkeling. Het betekent ook dat de behoefte aan informatie over deze problematiek toeneemt. Dat was voor de auteurs – allen op de een of andere wijze intensief betrokken bij landgoederen en rijksmonumenten – de aanleiding dit boek tot stand te brengen en nu voor de derde maal uit te brengen. De auteurs hebben de belangrijkste regelgeving en jurisprudentie met betrekking tot Natuurschoonwetlandgoederen en Rijksmonumenten op een compacte en praktische wijze samengebracht. Dit boek behandelt landgoederen en rijksmonumenten vanuit drie invalshoeken, te weten algemene regelingen,
fiscale aspecten en juridische aspecten. De nadruk ligt op de fi scale aspecten. De Natuurschoonwet 1928 en de Rijksmonumentenwet 1988 komen daarbij met nadruk aan de orde. Het boek eindigt met een groot aantal aanbevelingen die een verdere bijdrage kunnen leveren aan een optimale bescherming van ons cultureel erfgoed.

De auteurs zijn met uitzondering van mr. A.H.J. Hofman allen verbonden aan diverse onderdelen van Deloitte. Mr. A.H.J. Hofman is verbonden aan AKD.
Product details
Bestelcode 9789012393423
Productsoort Boek
Aantal pagina's 208
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 826
Hoofdredactie P. Kavelaars
Auteur(s) drs. M. Bevaart-van der Plas E.P. Hageman ll.m. drs. F.J.M. ten Have drs. R.M.C. van den Heuvel mr. A.H.J. Hofman mr. W.R. Kooiman mr. N. de Poel-te Groen

Uw bestelling

Natuurschoon en Rijksmonumenten
excl. btw € 49,92 incl. btw € 54,41
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht