Nieuws- en adviesbrief Inzicht in medezeggenschap (abonnement inclusief toegang tot Stapp app en online)

Inzicht in medezeggenschap is een nieuws- en adviesbrief. Met korte artikelen over diverse belangrijke onderwerpen, waarbij duidelijk wordt aangegeven wat u moet doen. Niet alleen nieuws dus, maar ook advies!

  • Multimedia
  • Bestelcode NBINZICHT
Omschrijving
De redactie bestaat uit zeer ervaren OR-adviseurs die samen een breed terrein overzien. Tien keer per jaar geven zij, doordenkend op actuele ontwikkelingen, een groot aantal direct toepasbare adviezen, onafhankelijk en zonder omwegen. Deze 'nieuws- en adviesbrief' is speciaal bedoeld voor ondernemingsraden die zich niet beperken tot de agendapunten van hun bestuurder, maar een eigen koers uitzetten.

Elementen
Elk nummer bevat de volgende elementen:
  • analyses van ontwikkelingen in bedrijven en instellingen, maar ook op de arbeids- en de kapitaalmarkt en in de wereld van het ondernemingsbestuur
  • de rubriek Over macht gesproken
  • antwoorden op vragen over onderwerpen waar elke OR voor komt te staan
  • de rubriek Backspace (over digitale tools die uw OR kunnen helpen om effectief te opereren).

Handig
Inzicht in de Medezeggenschap biedt u 10 keer per jaar een folio nieuwsbrief. Daarnaast ontvangt u persoonlijke inloggegevens waarmee u de nieuwsbrief online kunt raadplegen via inzichtindeor.sdu.nl en via onze tijdschriften app Stapp. Met Stapp hebt u altijd en overal via uw smartphone of tablet toegang tot uw vakmagazine. Daarnaast kunt u interessante informatie markeren, aantekeningen en notities maken, en tekst exporteren naar uw e-mail.

Inzicht in Medezeggenschap is een perfecte aanvulling op het boek Inzicht in de ondernemingsraad en Inzicht in de OR praktijkboek waarin u een uitvoerige toelichting vindt op de WOR.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode NBINZICHT
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.inzichtindeor.sdu.nl/
Beschikbaarheid Leverbaar
Serie naam Basispakket Inzicht

Uw bestelling

Nieuws- en adviesbrief Inzicht in medezeggenschap (abonnement inclusief toegang tot Stapp app en online)
excl. btw € 131,00 incl. btw € 142,79
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht