Nieuwsbrief Strafrecht (app only abonnement)

Het strafrecht is altijd in beweging: de rol van de media in strafzaken, de reikwijdte van artikel 591a Sv en de evaluatie van bijzondere opsporingsmethoden, nieuwe regelgeving en veel nieuwe jurisprudentie.

  • Apps
  • Bestelcode NBSRAPP
Omschrijving
Het strafrecht is altijd in beweging: de rol van de media in strafzaken, de reikwijdte van artikel 591a Sv en de evaluatie van bijzondere opsporingsmethoden, nieuwe regelgeving en veel nieuwe jurisprudentie.

De applicatie van het tijdschrift Nieuwsbrief Strafrecht biedt u een betrouwbaar overzicht van alle recente ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht. U ontvangt 14 maal per jaar actuele informatie over wetgeving, beleid en jurisprudentie. De informatie is beknopt en volledig: precies de informatie die u nodig heeft. En dit alles via uw Tablet of Smartphone!

Nu met Nieuwsbrief Strafrecht geannoteerd als onderdeel van het abonnement
Vanaf heden verschijnt elke twee maanden verschijnt de aanvulling Nieuwsbrief Strafrecht Geannoteerd met daarin annotaties bij eerder gepubliceerde uitspraken; elke aflevering van de Geannoteerd-uitgave zal zo'n 10 annotaties gaan omvatten. De annotaties worden verzorgd door gerenommeerde vakgenoten, werkzaam in de strafrechtpraktijk en wetenschap. Alle uitspraken en annotaties zijn in het archief van Nieuwsbrief Strafrecht raadpleegbaar.

Tijd besparen
De frequente verschijning van Nieuwsbrief Strafrecht waarborgt dat u steeds goed op de hoogte blijft. Doordat de informatie toegankelijk en geconcentreerd aangeboden wordt kost dit u bovendien nauwelijks nog tijd.

Redactie Nieuwsbrief Strafrecht
prof. mr. G.P.M.F. Mols
mr. J. Anker
mr. dr. J.A.A.C. Claessen
mr. M.P. de Graaf
prof. mr. T. Spronken
mr. J.H. Wesseling
mr. J.H.M. Willems

Verschijning
Nieuwsbrief Strafrecht verschijnt 14 maal per jaar.

Prijs
Het betreft een jaarabonnement met kwartaalbetalingen. Bij 'Productinformatie' ziet u de kwartaalprijs. Naast het tijdschrift ontvangt u toegang tot het online archief van Nieuwsbrief Strafrecht.

Nieuwsbrief Strafrecht is ook opgenomen in OpMaat_Strafrecht.

TIP! Bezoek dé portal voor strafrechtprofessionals: www.scherpinstrafrecht.nl.

Met scherpinstrafrecht.nl heeft u op ieder moment van de dag zicht op de allerlaatste ontwikkelingen die van belang zijn voor uw praktijk, waar en wanneer u maar wilt. We bieden u het belangrijkste nieuws op het gebied van wet- en regelgeving, jurisprudentie en commentaren. Daarnaast vindt u hier alle informatie over vakliteratuur en evenementen.

Bekijk ook eens het tijdschrift Strafblad. Dit tijdschrift verschijnt 6x per jaar. Zowel los als aanvulling op Nieuwsbrief Strafrecht biedt deze uitgave uitkomst in uw dagelijkse praktijk. Uit onderzoek onder de abonnees van de Nieuwsbrief is gebleken dat er meer behoefte is aan artikelen die de rode draad volgen van de verschenen jurisprudentie en wet- en regelgeving. Strafblad komt hieraan tegemoet.

Lees het nieuwe Tijdschrift Nieuwsbrief Strafrecht op App, kortweg NBSRAPP. Te raadplegen op uw Ipad of Iphone.
Product details
Bestelcode NBSRAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Nieuwsbrief Strafrecht (app only abonnement)
excl. btw € 939,00 incl. btw € 1.136,19
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht