Uw bestelling

Notariele Documentatie
excl. btw € 646,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Met Notariële Documentatie (ND) beschikt u iedere week over bronvervangende samenvattingen uit meer dan 50 vakbladen.

  • Online
  • Bestelcode NDMAIL
Omschrijving
Om uw cliënten voortdurend hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden, is actuele informatie van cruciaal belang. Maar zelf alle belangwekkende vakbladen bijhouden is onmogelijk. En waarom zou u ook, als wij dit al voor u doen?

ND, meer dan 50 bronnen in 1 mail
Met Notariële Documentatie (ND) beschikt u iedere week over bronvervangende samenvattingen uit meer dan 50 vakbladen waaronder Fiscaal up to date, Tijdschrift voor Familie- en Jeugdrecht, Nederlands Juristenblad en Onderneming en financiering. U bent dus volledig op de hoogte van de meest belangrijke ontwikkelingen.

Online archief
Ook ontvangt u toegang tot het online archief van de nieuwsberichten uit de Notariële Documentatie via www.opmaatvoorhetnotariaat.nl.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met onze afdeling Sales: 070 378 93 13 of sales.juridisch@sdu.nl.

Uitmuntende selectie
Onder redactie van mr. F.A.M. Schoenmaker, mr. W.J.J.G. Speetjens en prof. mr. A.H.N. Stollenwerck, treft u een uitmuntende selectie samenvattingen van civiele en fiscale ontwikkelingen die van belang zijn voor uw praktijk. U bent dus niet alleen minder tijd kwijt met lezen, maar ook met het zoeken naar en vinden van relevante informatie.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode NDMAIL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl/voor-het-notariaat
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) mr. M. Schoenmaker mr. F. Stollenwerck mr. W. Speetjens