Sdu: oprecht de beste keuze

Dichtbij & Vooruit, dat is waar we voor staan. Voor onze klanten, ons netwerk en onze medewerkers. Dichtbij vanuit de belofte wij u altijd kunnen voorzien van de meest actuele en volledige informatie. En vooruit, omdat we een langdurige samenwerking aangaan, die gebaseerd is op uw wensen en gericht op uw vooruitgang. Waarbij we steeds meebewegen met de veranderende wereld om ons heen.

Toonaangevende titels
Samengevat levert Sdu een breed, multimediaal portfolio met toonaangevende titels. Maar we bieden ook de mogelijkheid kennis aan te scherpen en actueel te houden met eigen opleidingen, events, cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Met Sdu kunt u rekenen op informatie die naadloos is afgestemd op uw vakgebied en voorkeuren.

We zijn trots op onze klanten
Tot onze klanten rekenen we juristen, fiscalisten en iedereen die in zijn of haar werk met wet- en regelgeving te maken heeft. Van advocatenkantoren tot scheepsrederijen. En van inspectiediensten tot productiebedrijven. Door onze expertise als voormalige staatsuitgeverij, zijn de banden met de overheid nog steeds sterk. We kunnen dan ook alle ministeries, provincies, gemeenten en andere (semi-) overheidsinstellingen tot onze klanten rekenen.

Uw mening is belangrijk
Om onze dienstverlening en onze producten continu te optimaliseren en nog beter te kunnen afstemmen op uw wensen en werkwijze, gaan we graag met u in gesprek. Zodat we weten wat er speelt, waar u behoefte aan heeft en wat uw ervaringen zijn. Daarmee waarborgen we onze hoogstaande kwaliteit voor nu en straks. Zodat u kunt excelleren op uw vakgebied.