Opslag van gevaarlijke stoffen

Erik Mossel

In deze uitgave passeren veel voorkomende situaties bij opslag van gevaarlijke stoffen de revue. Opslag van gevaarlijke stoffen gaat in op de PGS 15 en veel voorkomende wetgeving, normen en richtlijnen waarnaar de PGS 15 verwijst, zoals de NRB, NEN-normen en WBDBO-aspecten. De ADR wordt behandeld op het niveau dat de PGS-systematiek toepassing kan vinden.

  • Boek
  • 304 pagina's
  • Bestelcode 9789012118651
Omschrijving
Opslag van gevaarlijke stoffen gaat in op de PGS 15 en veel voorkomende wetgeving, normen en richtlijnen waarnaar de PGS 15 verwijst, zoals de NRB, NEN-normen en WBDBO-aspecten. De ADR wordt behandeld op het niveau dat de PGS-systematiek toepassing kan vinden.

In deze uitgave passeren veel voorkomende situaties bij opslag van gevaarlijke stoffen de revue. Dat betekent dat opslag tot 10 ton aan de orde komt (de werkingsfeer van de oude CPR 15-1). Verder wordt ingegaan op de opslag van gasflessen (nieuwe regelgeving die in de CPR-richtlijnen te beknopt geregeld was). Daarnaast komen enige bijzondere gevaarlijke stoffen in het kort aan de orde.

Opslag van gevaarlijke stoffen is gericht op personen die werkzaam zijn bij bedrijfsleven en overheid, en die uit hoofde van hun functie te maken krijgen met de toepassing van de PGS 15. Deze uitgave is bij uitstek bedoeld om inzicht te bieden in de aspecten die verbonden zijn aan deze problematiek in relatie tot de PGS 15 en daarmee verband houdende regelgeving en normen. Deze uitgave biedt u een breed georiënteerd naslagwerk.
Product details
Bestelcode 9012118654
Productsoort Boek
Aantal pagina's 304
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort A-boek
Prijs incl. BTW 77.18
Tekst Title Code 16
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 823
Hoofdredactie Mary Stokhof
Auteur(s) Erik Mossel

Uw bestelling

Opslag van gevaarlijke stoffen
excl. btw € 72,81 incl. btw € 77,18
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht