De vooruitgang van Schipper Groep

Schipper Groep

Schipper Groep gebruikt hét platform voor fiscaal experts van Sdu: NDFR. Online beschikbaar en met maatwerk als onderscheidend pluspunt. Maar ook zeer gebruiksvriendelijk en tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel.

NDFR van Sdu is voor fiscalisten die met minder geen genoegen nemen. Hiermee kunt u uw klanten op elk moment en voor elk fiscaal vraagstuk het beste advies geven. Naast de artikelsgewijze toegang (het navigeren naar het wetsartikel) beschikt NDFR over een zeer geavanceerde zoekmachine.

Lees meer
NDFR

De samenwerking met Sdu loopt echt op rolletjes. Als ik het gebruik van NDFR vergelijk met hoe ik dat in het verleden deed, dan kan ik zeggen dat het me in mijn dagelijks werk echt veel tijdswinst oplevert. Tijd die ik weer kan besteden aan klanten en collega's. 

Sebastian van Wijk Manager Belastingadvies, Schipper Groep

Sebastian van Wijk

De vooruitgang van Schipper Groep

 

Klant: Schipper Groep
Branche: Accountancy
Team: Sebastian, Sander, Linda, Jan en Ad
Product: NDFR, NTFR

Schipper Groep laat ondernemers niet graag wachten

Schipper Groep

Voor de dienstverlening van Schipper Groep is de fiscale encyclopedie NDFR onmisbaar. Zelfs de klanten van Schipper Group kunnen hier direct over meepraten, want een helder antwoord op een specifieke vraag hebben de fiscalisten van Schipper in de meeste gevallen in hetzelfde telefoongesprek al gevonden.

Sebastian van Wijk en zijn team van Schipper Groep zijn heel dicht betrokken bij de bedrijfsvoering van hun klanten. Met pro-actieve adviezen op basis van actuele wetgeving kan Schipper Groep samen met hun klanten vooruit kijken om adequaat te reageren op veranderingen. En kansen te benutten. Precies die mentaliteit ziet Sebastian ook bij Sdu. De NDFR is bij Schipper Groep zo ingericht dat het voelt als een dienst op maat.

Lees meer