Overeenkomst in de Rechtspraktijk (app only abonnement)

Tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk biedt u een praktijkgerichte en actuele blik over de volle breedte van het contractenrecht en de contractspraktijk. De deskundige redactie volgt jurisprudentie, rechtspraak en literatuur op de voet én vertaalt deze ontwikkelingen naar leesbare, verdiepende artikelen die relevant zijn voor uw praktijk. ORP is hierdoor beknopt, actueel én praktijkgericht!

  • Apps
  • Bestelcode ORPAPP
Omschrijving
Tijdgebrek? Overvloed aan informatie?
Terwijl u de belangrijkste ontwikkelingen moet volgen op het gebied van het overeenkomstenrecht? De hoofdzaken van de bijzaken moet scheiden? En de gevolgen moet weten voor uw praktijk?

Lees dan het Tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk via de Sdu Tijdschriften App (STAPP). Dit tijdschrift biedt u een praktijkgerichte en actuele blik over de volle breedte van het contractenrecht en de contractspraktijk. De deskundige redactie volgt jurisprudentie, rechtspraak en literatuur op de voet én vertaalt deze ontwikkelingen naar leesbare, verdiepende artikelen die relevant zijn voor uw praktijk.

Hoofdredactie
mr. C.E. Drion (vz) (Jones Day)

Redactie
mr. dr. P.S. Bakker (Spigt Dutch Caribbean), mw. mr. N. de Boer (Ploum), mr. J.J. Dammingh (Radboud Universiteit Nijmegen), mr. M.A.J.G. Janssen (Banning Advocaten en fiscalisten), mr. drs. H.J.S.M. Langbroek (Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn), mr. R.J.Q. Klomp (zelfstandig adviseur), mr. ir. M.J. Sturm (Tata Steel), mr. M. Wallart (C_Legal)

Lees het Tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk in de Sdu Tijdschriften App (STAPP) op uw mobiele telefoon of tablet.


Bekijk de website

Product details
Bestelcode ORPAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.orp-online.nl
Voorbeeld ORP_pag_33-37_4.pdf
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Overeenkomst in de Rechtspraktijk (app only abonnement)

* Verplichte velden

excl. btw € 240,00 incl. btw € 290,40
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht