Overeenkomst in de Rechtspraktijk (app only abonnement)

Tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk biedt u een praktijkgerichte en actuele blik over de volle breedte van het contractenrecht en de contractspraktijk. De deskundige redactie volgt jurisprudentie, rechtspraak en literatuur op de voet én vertaalt deze ontwikkelingen naar leesbare, verdiepende artikelen die relevant zijn voor uw praktijk. ORP is hierdoor beknopt, actueel én praktijkgericht!

  • Apps
  • Bestelcode ORPAPP
Omschrijving
Tijdgebrek? Overvloed aan informatie?
Terwijl u de belangrijkste ontwikkelingen moet volgen op het gebied van het overeenkomstenrecht? De hoofdzaken van de bijzaken moet scheiden? En de gevolgen moet weten voor uw praktijk?

Lees dan de applicatie van het nieuwe Tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk, kortweg ORPAPP. Dit tijdschrift biedt u een praktijkgerichte en actuele blik over de volle breedte van het contractenrecht en de contractspraktijk. De deskundige redactie volgt jurisprudentie, rechtspraak en literatuur op de voet én vertaalt deze ontwikkelingen naar leesbare, verdiepende artikelen die relevant zijn voor uw praktijk. ORPAPP is hierdoor beknopt, actueel én praktijkgericht! En dit alles via uw iPad of iPhone

Hoofdredactie
mr. C.E. Drion (vz) (Jones Day)

Auteurs
mw. mr. N. de Boer (Ploum), mr. J.J. Dammingh (Radboud Universiteit Nijmegen), mr. M.A.J.G. Janssen (Banning Advocaten en fiscalisten), mw. mr. B.M. Jonk-van Wijk (Houthoff Buruma), mr. R.J.Q. Klomp (zelfstandig adviseur), mr. M. Wallart (C_Legal), mr. ir. M.J. Sturm (C_Legal)

Lees het nieuwe Tijdschrift Overeenkomst in de Rechtspraktijk op App, kortweg ORPAPP. Te raadplegen op uw iPad of iPhone.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode ORPAPP
Productsoort Apps
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://www.orp-online.nl
Voorbeeld ORP_pag_33-37_4.pdf
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Overeenkomst in de Rechtspraktijk (app only abonnement)

* Verplichte velden

excl. btw € 240,00 incl. btw € 290,40
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht