Sdu Commentaar Europees Migratierecht. Editie 2018

Editie 2018

In het Sdu Commentaar Europees Migratierecht vindt u de commentaren artikelsgewijs geordend op thema zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Met dit boek heeft u een oriëntatie- en naslagwerk in één. Het omvat praktisch en diepgaand commentaar op het Europees Migratierecht. Er is gekozen voor een artikelsgewijs commentaar per richtlijn of verordening, zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden.

Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de relevante jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen. Een uniek naslagwerk dat u overzicht biedt van de wet, met deskundig commentaar van topauteurs.

  • Boek
  • 1210 pagina's
  • Bestelcode 9789012402606
Omschrijving
Sdu Commentaar Europees Migratierecht is een multimediale publicatie: een combinatie van een boek en een online met praktisch en diepgaand commentaar op het Europees Migratierecht.
Er is gekozen voor een artikelsgewijs commentaar per VWEU en EU Handvest bepaling, richtlijn of verordening, zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de relevante jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen.
Op migratierecht.nl wordt het commentaar actueel gehouden en wordt nieuwe jurisprudentie toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak.
Product details
Bestelcode 9789012402606
Productsoort Boek
Aantal pagina's 1210
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2018
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 05-07-2018
NUR code 823
Serie naam Sdu Commentaar
Hoofdredactie Mr. A. Pahladsingh
Editie 2018

Uw bestelling

Sdu Commentaar Europees Migratierecht. Editie 2018
excl. btw € 165,09 incl. btw € 179,95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht