De WolBES en FinBES in eenvoudige taal

Els Boers

De WolBES en FinBES in eenvoudige taal is gebaseerd op het boek De Gemeentewet in eenvoudig Nederlands. Deze wetten in eenvoudige taal maakt beide wetten toegankelijk voor eilandraadsleden en anderen die actief zijn of betrokken bij de openbare lichamen in Caribisch Nederland: Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

  • Boek
  • 192 pagina's
  • Bestelcode 9789012402644
Omschrijving
Met De WolBES en FinBES in eenvoudige taal bij de hand is het makkelijk en snel op te zoeken wat wel en wat niet mag of in ieder geval wat de bedoeling is van beide wetten.
Lang niet altijd is duidelijk wat nu de verschillen zijn in de wetgeving voor de openbare lichamen en die van gemeenten. Een apart hoofdstuk is toegevoegd waarin alle verschillen op een rij staan in vergelijking met de Gemeentewet. Er zijn artikelen die niet in de Gemeentewet staan, maar er zijn ook artikelen die alleen in de Gemeentewet staan en niet in de beide wetten voor de openbare lichamen. Naast dat het wenselijk is dat openbare besturen zich houden aan de wet biedt dit boek wellicht een handvat om nog eens kritisch naar de verschillen te kijken.
Product details
Bestelcode 9789012402644
Productsoort Boek
Aantal pagina's 192
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 26-06-2018
NUR code 820
Auteur(s) Els Boers

Uw bestelling

De WolBES en FinBES in eenvoudige taal
excl. btw € 37,15 incl. btw € 40,49
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht