EnergieGids (abonnement) Tijdschrift inclusief online toegang en stapp app.

Het vakblad en de portal over Energie-efficiency

Het verbeteren van de energie-efficiency is steeds meer noodzaak en loont, maar welke maatregelen leveren het beste resultaat? EnergieGids.nl helpt verder. Het maandelijkse magazine is helemaal gericht op praktische oplossingen voor energie-efficiënte, besparende en duurzame maatregelen. Samen met de website biedt het magazine Energiegids.nl u optimale informatie over energie-efficiency.

  • Multimedia
  • Bestelcode EC
Omschrijving
EnergieGids.nl is veel meer dan alleen maar een maandelijks magazine. Het magazine bestaat uit een mix van verdiepende artikelen met energie-oplossingen, opinies en praktische artikelen.

De website EnergieGids.nl sluit hier perfect op aan en biedt u nieuws en artikelen op het gebied van energieoplossingen, opinies, praktische artikelen over energie binnen het MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Tevens vindt u hier blogs van onze gespecialiseerde redacteuren. Ga snel naar www.energiegids.nl om een kijkje te nemen.

Alle artikelen uit het tijdschrift kunt u bovendien als abonnee geheel gratis digitaal raadplegen. Daarnaast kunt u het tijdschrift ook in Stapp, de App van Sdu bekijken. Met Stapp kunt u onder meer heel makkelijk uw tijdschrift raadplegen, en aantekeningen en notities maken in de aflevering, en deze exporteren naar e-mail.

Bekijk de website

Product details
Merk EnergieGids.nl
Bestelcode EC
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Het vakblad en de portal over Energie-efficiency
Externe URL http://www.energiegids.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie Daniëlle Chi
Hoofdredactie Frank de Groot

Uw bestelling

EnergieGids (abonnement) Tijdschrift inclusief online toegang en stapp app.

* Verplichte velden

excl. btw € 172,00 incl. btw € 187,48
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht