Met ministers op de tandem

Mark Frequin beschrijft in dit enthousiaste boek de dynamische top van de overheid en laat zien wat dit betekent voor de rol van een topambtenaar. Hij biedt u op humoristische wijze een kijkje in de overheidskeuken.

  • Boek
  • 220 pagina's
  • Bestelcode 9789012576598
Omschrijving
In één jaar voor vier ministers en één staatssecretaris werken op drie ministeries, was de ervaring die Mark Frequin heeft gezet tot het schrijven van dit boek. In de top van de overheid is zo veel beweging dat hij wilde beschrijven hoe dynamisch de top van de overheid is en wat dit betekent voor de rol van een topambtenaar.

Mark Frequin is op dit moment directeur-generaal bij het ministerie van BZK. Eerder werkte hij op de ministeries van VROM, EZ, VenW, Justitie en OC&W. Tevens is Mark voorzitter van de Vereniging voor Overheidsmanagement en debatleider bij Reuring!Cafe’s.

Met warmte en humor beschrijft Mark over het samen op de tandem zitten met ministers. Hij gebruikt hiervoor diverse fietsmetaforen. Hij beleeft leesbaar veel plezier aan de samenwerking met ministers. Het boek leest als een trein of preciezer als een ‘racefiets’.

Eerder schreef Mark het boek Ja minister - nee minister over het samenspel met ministers. In dit boek gaat hij nog een stap verder door over veel persoonlijke ervaringen te schrijven. Op een vrolijke en enthousiaste wijze schetst hij het functioneren van de top van de overheid.

Het boek bevat veel anekdotes over en beschrijvingen van het samenwerken met ministers en het biedt op soms humoristische wijze een kijkje in de overheidskeuken.
Product details
Bestelcode 9789012576598
Productsoort Boek
Aantal pagina's 220
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Met ministers op de tandem
excl. btw € 23,37 incl. btw € 25,47
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht