Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018

Editie 2018

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is een praktisch en diepgaand commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit. Er is gekozen voor een artikelsgewijs commentaar, zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de relevantie jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen.

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is een gezamenlijk product van de redactie en een groot aantal auteurs. Zij zijn stuk voor stuk deskundig op het gebied van het aanbestedingsrecht. In Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht geven zij een beknopt, maar diepgaand, helder en praktisch commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit.

  • Boek
  • 1130 pagina's
  • Bestelcode 9789012401043
Omschrijving
De redactie vindt het van groot belang dat u relevante informatie snel kunt vinden. Er is daarom gekozen voor een artikelsgewijs commentaar. Daarnaast is ernaar gestreefd om u in zo min mogelijk woorden op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de haken en ogen bij de uitleg van een artikel en de samenhang met andere artikelen. De lengte van een commentaar is daarom afhankelijk van de relevantie en de complexiteit van een artikel. Om u van dienst te zijn, zijn de Gids Proportionaliteit (in kleur) en de nieuwe Europese Aanbestedingsrichtlijnen (2014/23/EU, 2014/24/EU en 2014/25/EU) als bijlagen opgenomen.

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht verschijnt niet alleen in boekvorm. Omdat actuele ontwikkelingen voor de aanbestedingsrechtelijke praktijk van groot belang kunnen zijn, verschijnt het ook online. De auteurs dragen er zorg voor dat relevante actuele ontwikkelingen doorlopend worden verwerkt in deze onlineversie. U kunt bovendien via zogenoemde hyperlinks in de commentaren doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak. Wilt u op de hoogte blijven van het actuele commentaar? Neemt u dan een combinatieabonnement op Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht (print en online). Dit vindt u onder gerelateerde producten.
Product details
Bestelcode 9789012401043
Productsoort Boek
Aantal pagina's 1130
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2018
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 26-06-2018
NUR code 823
Serie naam Sdu Commentaar
Redactie Mr. A.C.M. Fischer-Braams Prof. mr. G.W.A. van de Meent Mr. J.F. van Nouhuys Mr. A. Stellingwerff Beintema
Editie 2018

Uw bestelling

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht. Editie 2018
excl. btw € 152,25 incl. btw € 165,95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht