Uw bestelling

Pensioenregelingen
excl. btw € 31,70

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Pensioenregelingen

5e druk. Fiscale Prakrijkreeks deel 5

mr. E.M.F. Schols-van Oppen, drs. N.M. Winter

Er is een toenemende belangstelling voor pensioen. Niet in het minst omdat pensioen minder zeker bleek te zijn dan altijd was gedacht. De toegenomen levensverwachting stuwt de pensioenkosten op. Voorts heeft de financiële crisis zijn sporen nagelaten en geleid tot aangescherpte wet- en regelgeving en een inperking van het fiscale kader. In dit boek wordt aan de hand van tal van voorbeelden uitgebreid ingegaan op de juridische en fiscale aspecten van pensioen. Het boek is vooral bedoeld als praktisch naslagwerk op het terrein van pensioen. Dit is de vijfde druk van het boek Pensioenregelingen dat voor het eerst verscheen in het voorjaar van 2002. Het boek wordt zeer gewaardeerd. De talloze ontwikkelingen van de laatste jaren maakten na een derde en vierde ook een vijfde noodzakelijk. Het boekje is hierdoor uiterst actueel en volledig.

Emilie Schols-Van Oppen en Natasja Winter zijn allround pensioenspecialisten en werkzaam als consultant op pensioengebied. Emilie Schols als directeur/eigenaar van Schols & de Lange (www.scholsdelange.nl) en Natasja Winter als partner van Kuijkhoven & Winter Pension Solutions (www.kwps.nl).

  • Boek
  • 162 pagina's
  • Bestelcode 9789012396127
Omschrijving
In dit boek wordt aan de hand van tal van voorbeelden uitgebreid ingegaan op de juridische en fiscale aspecten van pensioen. Het boek is vooral bedoeld als praktisch naslagwerk op het terrein van pensioen.
Product details
Bestelcode 9012396123
Productsoort Boek
Aantal pagina's 162
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel 5e druk. Fiscale Prakrijkreeks deel 5
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 826
Auteur(s) mr. E.M.F. Schols-van Oppen drs. N.M. Winter
Editie 5e druk