Uw bestelling

Permanente her- en bijscholing
excl. btw € 58,96

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Permanente her- en bijscholing

Een handboek voor de buitengewone opsporingsambtenaar in opleiding of voor diegene die het jaarlijkse examen Permanente Her- en Bijscholing moet afleggen.

  • Boek
  • Bestelcode 9789035248328
Omschrijving
Dit boek is speciaal geschreven voor de buitengewoon opsporingsambtenaar in opleiding of voor diegene die op moet voor het vijfjaarlijkse examen Permanente Her- en Bijscholing (PHB) en voor de . In toegankelijke taal leren de cursisten alles wat zij nodig hebben om zonder vrees het examen in te gaan. Talrijke voorbeelden en schema’s verduidelijken de theorie. Bovendien wordt iedere paragraaf afgesloten met een kernzin en ieder hoofdstuk met een samenvatting. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod: – materieel recht, in het kader van WKPV 1; – bijzondere wetgeving, in het kader van WKPV 2; – de theorie behorend bij het praktijkexamen sanctionerend optreden en dienstverlening en calamiteiten.

Over de auteur
Aart Sterk is inspecteur van politie. Hij is sinds 1978 werkzaam bij de politie en is op verschillende afdelingen werkzaam geweest. Hij is freelance docent Boa- en beveiligingsopleidingen en schrijft hiervoor ook de lesmaterialen.
Product details
Bestelcode 9035248325
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 14-06-2017