Kinderrechters

Sdu Uitgevers is continu bezig met het verbeteren, vernieuwen en ontwikkelen van haar producten. Omdat Jeugdrecht een specialisme is, dat zijn ontstaan kent vanuit twee grotere rechtsgebieden (Strafrecht en Personen- en  Familierecht) heeft Sdu de behoefte gesignaleerd van het creëren van Jeugdrecht als nieuw rechtsgebied. Het Sdu Commentaar Jeugdrecht is een product dat is ontwikkeld binnen dit rechtsgebied.

Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek onder alle kinderrechters van Nederland naar de kwaliteit van dit product. U als kinderrechter kunt ons daarbij helpen door uw ervaringen met ons te delen. U ontvangt daarom een exemplaar van het Sdu Commentaar Jeugdrecht. Graag zouden we uw bevindingen over het Sdu Commentaar Jeugdrecht d.m.v. een digitale enquête willen ontvangen? Dit neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag.  

Uw bijdrage aan het onderzoek zal voor Sdu Uitgevers een stimulans zijn om aan de kwaliteit van onze producten te blijven werken. Wij zouden uw medewerking daarom bijzonder op prijs stellen.

Klik hier om het commentaar te bestellen
 

Kinderrechters

 

Uw mening telt! Sdu Uitgevers is continu bezig met het verbeteren, vernieuwen en ontwikkelen van haar producten. 

Op dit moment zijn wij bezig met een onderzoek naar de kwaliteit van ons product. U kunt ons daarbij helpen door uw ervaringen met ons te delen.

 

Klik hier voor meer informatie