CASE

Klant: Port of Amsterdam
Branche: Industrie
Team:  Eric van der Steen        
Product: Sdu HSE

De vooruitgang van Port of Amsterdam

Eric van der Steen raakt getriggerd om het nog beter te regelen voor zijn collega’s

Eric van der SteenEric van der Steen
Arbo-coördinator

Eric van der Steen is Arbo-coördinator bij Port of Amsterdam. In deze functie is hij verantwoordelijk voor veilige en gezonde werkomstandigheden van 350 collega’s. De uitgebreide reeks AI-bladen binnen Sdu HSE triggeren hem elke keer weer om een stapje verder te gaan.

Sinds Arbozone is overgegaan op het nieuwe en gebruikersvriendelijk online platform Sdu HSE, is het voor Eric nóg eenvoudiger geworden: “Ik haal in een paar klikken de juiste informatie boven water. Zoeken gaat echt veel sneller. En over ieder denkbaar onderwerp is wel een AI-blad beschikbaar. Door er in te duiken, ontdek je al snel nieuwe aanknopingspunten en raak ik getriggerd om de dingen hier nóg beter te regelen. Dat zorgt ervoor dat ik altijd volledig geïnformeerd ben over onderwerpen die hier spelen. En de juiste antwoorden kan vinden op vragen die hier leven. Ik kan er blind op vertrouwen dat mijn adviezen actueel zijn.”

Lees het interview

Product Sdu HSE

Port of Amsterdam maakt gebruik van Sdu HSE. Sdu HSE vormt een onmisbare bron van informatie voor iedereen die bezig is met veiligheidsvoorschriften en werkmethoden.

Je vindt niet alleen alle Arbo-praktijkinformatie en regelgeving, ook beschik je over alle AI-bladen, praktische tools en actuele regelgeving met toelichting. In welke bedrijfstak je ook werkt, wij bieden je alles wat je moeten weten om de veiligheid van jouw collega’s te verbeteren. Bovendien ontvang je als abonnee van Sdu HSE het unieke vakblad Safety (6x per jaar).

Meer informatie