Uw bestelling

Raadsleden info 2014
excl. btw € 36,15

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Raadsleden info 2014

Dit boek is een inleiding op de gemeentelijke constitutie, op de functie en het takenpakket van de gemeente en op de verschillende beleidsterreinen.

  • Boek
  • Bestelcode 9789035247086
Omschrijving
Mede door de Wet dualisering gemeentebestuur is de positie van de gemeenteraad als beleidsbepaler steeds belangrijker geworden. In toenemende mate wordt van de raadsleden een bijdrage verwacht aan het bestuur van de gemeente. De Gemeentewet bevestigt dit uitgangspunt: de interne positie van de gemeenteraad als hoofd van de gemeente wordt hierin tot uitdrukking gebracht.

Inleiding op gemeentelijk bestuur
Innovatie, duurzaam en maatschappelijk ondernemen en samenwerking met andere gemeenten zullen de komende jaren de kerntaken vormen. Raadsledeninfo 2014 speelt een belangrijke rol als inleiding op de gemeentelijke bestuurspraktijk. Zowel de gemeentelijke constitutie, functie, taken e.d. als de verschillende beleidsterreinen worden op heldere en compacte wijze besproken. De informatiebehoefte van de raadsleden staat daarbij steeds centraal. De teksten zijn afgesloten per 1 september 2013.
Product details
Bestelcode 9035247086
Productsoort Boek
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Publicatiedatum 13-06-2017