Rechtspositie college-leden decentrale overheid (B&W) 2017

G. Heetman

Een uitgave in pocketformaat voor decentrale politieke ambtsdragers zoals (individuele) burgemeesters en wethouders die snel inzicht in hun rechten en plichten willen krijgen.

  • Boek
  • 292 pagina's
  • Bestelcode 9789012399432
Omschrijving
Geheel herziene uitgave. Vanaf 2017 ook voor provincies, burgemeesters en commissarissen van de Koning, wethouders en gedeputeerden met actuele wet- en regelgeving per 2017.

Deze uitgave beschrijft in algemene zin de arbeidsvoorwaarden van politieke ambtsdragers. Concreet worden de voorzieningen toegelicht die burgemeesters, commissarissen van de Koning, wethouders en gedeputeerden volgens de voor hen van toepassing zijnde wet- en regelgeving ontvangen: salaris, vergoeding van onkosten, pensioen, huisvestingsvoorzieningen, vervanging bij ziekte, voorzieningen als sprake is van een functionele beperking of een dienstongeval en in het kader van integriteit, agressie en geweld. Apart zijn de rechten en plichten beschreven bij ontslag. Daarnaast is informatie opgenomen over voorzieningen in het kader van integriteit, agressie en geweld. De beschrijvingen bevatten verwijzingen naar de artikelen in de wet- en regelgeving zoals die bij de aanvang van het kalenderjaar luiden.

Over de auteur
De auteur Gerard Heetman is zelfstandig adviseur rechtspositie politieke ambtsdragers, onafhankelijk vertrouwenspersoon integriteit en ongewenst gedrag.

Voordelig abonnement
Met een abonnement op de reeks Burgemeesters en wethouders wijzigen in Colleges (B&W) ontvangt u jaarlijks automatisch de nieuwe editie. Bovendien krijgt u ruim 10% korting op de losse verkoopprijs.
Product details
Bestelcode 9789012399432
Productsoort Boek
Aantal pagina's 292
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Niet Leverbaar
NUR code 825
Auteur(s) G. Heetman

Uw bestelling

Rechtspositie college-leden decentrale overheid (B&W) 2017
excl. btw € 45,57 incl. btw € 48,30
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht