Rechtspositie Raads- en Commissieleden 2016

G.J.J.J. Heetman

Een uitgave in pocketformaat voor (individuele) raads- en commissieleden die snel inzicht in hun rechten en plichten willen krijgen.

  • Boek
  • 200 pagina's
  • Bestelcode 9789012397605
Omschrijving
Rechtspositie Raads- en Commissieleden 2016 is een uitgave in pocketformaat voor (individuele) raads- en commissieleden die snel inzicht in hun rechten en plichten willen krijgen.

Deze uitgave beschrijft de vergoedingen die raadsleden en commissieleden krachtens het Rechtspositiebesluit raads- en commissieleden voor de uitoefening van hun volksvertegenwoordigende activiteiten ontvangen. Daarnaast is informatie opgenomen over voorzieningen als sprake is van een functionele beperking of een dienstongeval en in het kader van integriteit, agressie en geweld. Verder is een beknopte beschrijving opgenomen van de arbeidsvoorwaarden van burgemeesters en wethouders. De beschrijvingen bevatten verwijzingen naar de artikelen in de wet- en regelgeving zoals die bij de aanvang van het kalenderjaar luiden.

Over de auteur
De auteur Gerard Heetman is zelfstandig adviseur rechtspositie politieke ambtsdragers, onafhankelijk vertrouwenspersoon integriteit en ongewenst gedrag.

Voordelig abonnement
Met een abonnement op de reeks Rechtspositie Raads- en Commissieleden ontvangt u jaarlijks automatisch de nieuwe editie. Bovendien krijgt u ruim 10% korting op de losse verkoopprijs.
Product details
Bestelcode 901239760X
Productsoort Boek
Aantal pagina's 200
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Prijs incl. BTW 44.04
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Publicatiedatum 25-02-2016
Auteur(s) G.J.J.J. Heetman

Uw bestelling

Rechtspositie Raads- en Commissieleden 2016
excl. btw € 41,55 incl. btw € 44,04
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht