Sinds de invoering van het nieuwe erfrecht in 2003 zijn er veel ontwikkelingen gaande in de erfrechtjurisprudentie. De bundel Rechtspraak Erfrecht geeft een overzicht van standaarduitspraken die er op dit gebied zijn verschenen.

  • Boek
  • 272 pagina's
  • Bestelcode 9789012397193
Omschrijving
Naast een overzicht van de standaarduitspraken hebben de auteurs het erfrecht ook thematisch behandeld aan de hand van de jurisprudentie. Waar nog geen standaarduitspraken voorhanden zijn, is voor representatieve uitspraken gekozen.

De bundel is samengesteld voor universitaire studenten Erfrecht en Notarieel recht. Maar ook voor bijvoorbeeld notarissen, estate planners, erfrechtadvocaten, nalatenschapsmediators en rechters, voor wie het in de dagelijkse praktijk belangrijk is op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de erfrechtjurisprudentie. De samenstellers en auteurs van deze bundel zijn onder meer werkzaam in het universitair onderwijs, het postacademisch onderwijs, de advocatuur, de rechterlijke macht en de mediationpraktijk.
Product details
Bestelcode 9789012397193
Productsoort Boek
Aantal pagina's 272
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 22-12-2015
NUR code 820
Serie naam Rechtspraakreeks
Redactie Dr. mr. F. Schonewille. Mr. A.M. Steegmans
Auteur(s) Mr. R.L. Albers-Dingemans Prof. mr. W. Breemhaar Mr. J.Th.M. Diks Mr. dr. M.S. van Gaalen Prof. mr. W.D. Kolkman Dr. mr. F. Schonewille Mr. A.M. Steegmans
Editie 2e druk

Uw bestelling

Rechtspraak Erfrecht. Editie 2015
excl. btw € 52,01 incl. btw € 55,13
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht