Rechtspraak Gezondheidsrecht bevat voor het wetenschappelijke onderwijs en de rechtspraak meest relevante selectie van arresten op het gebied van het gezondheidsrecht

  • Boek
  • 526 pagina's
  • Bestelcode 9789012398015
Omschrijving
Rechtspraak Gezondheidsrecht

Juridische kwesties in de gezondheidszorg geven met regelmaat aanleiding om het oordeel van de rechter in te roepen. In de loop der jaren zijn in deze rechtspraak diverse trends waar te nemen. Daarbij moet een deel van die rechtspraak worden geacht te behoren tot de standaardkennis van de gezondheidsjurist. De bundel Rechtspraak Gezondheidsrecht biedt een overzicht van standaarduitspraken die op dit gebied van het recht zijn verschenen. Deze uitspraken zijn zowel thematisch als naar rechtsgebied geordend. Verder zijn zij op hoofdpunten letterlijk weergegeven en voorzien van commentaar en literatuursuggesties.

De bundel bevat tevens diverse registers die het traceren van rechtszaken vergemakkelijken. De bundel is primair samengesteld ten behoeve van het hoger en universitair onderwijs Gezondheidsrecht, maar kan ook goede diensten bewijzen aan zorginstellingen, beleidsmakers, farmaceuten, hulpmiddelenproducenten, verzekeraars, advocaten, rechters en verder iedereen voor wie het in de dagelijkse praktijk belangrijk is om kennis te hebben van de richtinggevende gezondheidsrechtelijk jurisprudentie.

De redactieleden van de bundel zijn werkzaam in het universitair onderwijs, het postacademisch onderwijs, de advocatuur en de rechterlijke macht.
Product details
Bestelcode 9789012398015
Productsoort Boek
Aantal pagina's 526
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort S-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 17-08-2016
NUR code 823
Auteur(s) Mr.dr. J.H.H.M. Dorscheidt Mr. T.A.M. van den Ende Mr.drs. M.J.J. de Ridder Prof.mr. J.H. Hubben

Uw bestelling

Rechtspraak Gezondheidsrecht
excl. btw € 32,11 incl. btw € 35,00
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht