Uw bestelling

Regelingen Primair Onderwijs 2016
excl. btw € 41,08

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Regelingen Primair Onderwijs 2016

mr. dr. Th.A.L.M Storimans

Regelingen primair onderwijs
Deze uitgave voorziet in een leemte. De pocket bevat in een handzaam formaat de integrale tekst van de Wet op het primair onderwijs (WPO), de Wet op de expertisecentra (WEC) en de Wet op het onderwijstoezicht (WOT), zoals geldend per 1 augustus 2016.

  • Boek
  • 308 pagina's
  • Bestelcode 9789012398305
Omschrijving
Regelingen primair onderwijs
Deze uitgave voorziet in een leemte. De pocket bevat in een handzaam formaat de integrale tekst van de Wet op het primair onderwijs (WPO), de Wet op de expertisecentra (WEC) en de Wet op het onderwijstoezicht (WOT), zoals geldend per 1 augustus 2016. Aanduidingen in de kopregel en in de marge vergemakkelijken het opzoeken. In voetnoten treft u de naam van de besluiten en regelingen aan waarnaar in de wetteksten wordt verwezen. Ook treft u daar onder meer de wijzigingen in aan die, voor zover nu bekend, binnen afzienbare tijd in werking zullen treden.
Bent u vakjurist, bestuurder, manager, beleids- of stafmedewerker, student, ouder, geïnteresseerde? Heeft u regelmatig te maken met regelgeving in het primair onderwijs of passend onderwijs? Dan heeft u ongetwijfeld naar een tekstuitgave als deze uitgekeken. Deze pocket is voor u onmisbaar als handig meeneem- en naslagexemplaar in situaties waarin u niet in de gelegenheid bent of de tijd hebt om de op internet beschikbare informatie te raadplegen.

Product details
Bestelcode 9012398304
Productsoort Boek
Aantal pagina's 308
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 840
Auteur(s) mr. dr. Th.A.L.M Storimans