Uw bestelling

SC Online inclusief Digitale Krant
excl. btw € 416,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

SC Online inclusief Digitale Krant

SC kent de wet

Met SC vindt u alle relevante informatie over (de totstandkoming van) wet- en regelgeving bij elkaar op één plek. Nieuws, achtergronden, opinie, wetsvoorstellen en officiële publicaties. Met een abonnement op SC weet u altijd zeker wat de praktische gevolgen van nieuwe of veranderende wet- en regelgeving zijn! Het SC Online-abonnement bevat toegang tot SC Online (inclusief gebruik van de SC Alert), de dagelijkse SC Nieuwsbrief en de digitale versie van de tweewekelijkse SC Krant via 'de Stapp' (Sdu Tijdschriften App) voor smartphone en tablet.

  • Online
  • Bestelcode SDUWEB
Omschrijving
Twijfelt u er ook wel eens aan of nieuwe wetgeving voor u relevant is? Met SC weet u altijd zeker wat de praktische gevolgen zijn!
Met SC vindt u alle relevante informatie over (de totstandkoming van) wet- en regelgeving bij elkaar op één plek. Nieuws, achtergronden, opinie, wetsvoorstellen en officiële publicaties.

Het SC Online-abonnement bevat toegang tot SC Online (inclusief gebruik van de SC Alert), de dagelijkse SC Nieuwsbrief en de digitale versie van de tweewekelijkse SC Krant via 'de Stapp' (Sdu Tijdschriften App) voor smartphone en tablet.


SC Online
SC Online is een unieke online met nieuws, achtergronden en opinie over nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. Met SC Online heeft u altijd toegang tot de meest actuele berichtgeving, wetsvoorstellen en officiële publicaties. Bovendien legt SC helder en gestructureerd uit wat wijzigingen in wet- en regelgeving in de praktijk betekenen voor overheid en ondernemers. Als onderdeel van SC Online bieden we SC Alert, een door uzelf in te stellen e-mailattendering op voor u relevante officiële publicaties. Met SC Alert mist u nooit de voor u belangrijke veranderingen in wetten en regels.

SC Nieuwsbrief
De SC Nieuwsbrief is een dagelijkse e-mailsignalering waarmee we u informeren over de actualiteit omtrent wet- en regelgeving. Politieke ontwikkelingen die kunnen leiden tot nieuw beleid dat u gaat raken.

SC digitale krant via “Stapp”
Met een abonnement op SC Online leest u de SC Krant ook elke twee weken via 'Stapp' (Sdu Tijdschriften App) op uw smartphone en tablet.

Kijk ook op www.sdu.nl/sc.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met uw accountmanager Elbert van Bentum of Ronald Rasing tel. 070-378 99 11 of via e-mail overheid@sdu.nl.

Bekijk de website

Product details
Merk SC
Bestelcode SDUWEB
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel SC kent de wet
Externe URL http://www.sconline.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie Rutger van den Dikkenberg Richard Sandee Wouter de Jong
Hoofdredactie Cindy Castricum