Uw bestelling

SC Totaal inclusief Digitale Krant

* Verplichte velden

excl. btw € 486,00
Gratis verzending

SC Totaal inclusief Digitale Krant

SC kent de wet

SC

Met SC vindt u alle relevante informatie over (de totstandkoming van) wet- en regelgeving bij elkaar op één plek. Nieuws, achtergronden, opinie, wetsvoorstellen en officiële publicaties. Met een abonnement op SC weet u altijd zeker wat de praktische gevolgen van nieuwe of veranderende wet- en regelgeving zijn!

Als u voor 15 oktober een abonnement of proefabonnement afsluit, ontvangt u gratis een van onze SC Dossiers! U kunt kiezen uit: Aanbestedingswet herzien, Wet werk en zekerheid of Participatiewet. U hoeft hiervoor slechts de kortingscode in te voeren bij de bestelling en het SC Dossier komt uw kant op.

Kortingscodes:
• aanbestedingswetherzien
• wetwerkenzekerheid
• participatiewet

  • Multimedia
  • Bestelcode SC
Omschrijving
Twijfelt u er ook wel eens aan of nieuwe wetgeving voor u relevant is? Met SC weet u vanaf nu altijd zeker wat de praktische gevolgen zijn!
Met SC vindt u alle relevante informatie over (de totstandkoming van) wet- en regelgeving bij elkaar op één plek. Nieuws, achtergronden, opinie, wetsvoorstellen en officiële publicaties.

Het abonnement op SC Totaal bevat de volgende onderdelen: toegang tot SC Online (inclusief gebruik van de SC Alert), de dagelijkse SC Nieuwsbrief en de tweewekelijkse SC Krant (in print) en de digitale krant via 'Stapp' (Sdu Tijdschriften App) voor smartphone en tablet.

SC Online
SC Online is een unieke online met nieuws, achtergronden en opinie over nieuwe en veranderende wet- en regelgeving. Met SC Online heeft u altijd toegang tot de meest actuele berichtgeving, wetsvoorstellen en officiële publicaties. Bovendien legt SC helder en gestructureerd uit wat wijzigingen in wet- en regelgeving in de praktijk betekenen voor overheid en ondernemers. Als onderdeel van SC Online bieden we SC Alert, een door uzelf in te stellen e-mailattendering op voor u relevante officiële publicaties. Met SC Alert mist u nooit de voor u belangrijke veranderingen in wetten en regels.

SC Nieuwsbrief

De SC Nieuwsbrief is een dagelijkse e-mailsignalering waarmee we u informeren over de actualiteit omtrent wet- en regelgeving. Politieke ontwikkelingen die kunnen leiden tot nieuw beleid dat u gaat raken.

SC Krant
De SC Krant verschijnt 20 keer per jaar waarin recente ontwikkelingen die kunnen leiden tot nieuwe wetten en regels worden toegelicht. Ook biedt de SC Krant een overzicht van nieuwe officiële publicaties en achtergrondinformatie die uw inzicht in wetten en regels vergroten. Alles om u in staat te stellen beter op wet- en regelgeving te anticiperen.

SC Digitale Krant
Met een abonnement op SC Totaal leest u de SC Krant ook wekelijks gratis via 'Stapp' (Sdu Tijdschriften App) op uw smartphone en tablet.
Kijk ook op www.sdu.nl/sc.

Een abonnement voor meerdere gebruikers
Wilt u een abonnement afsluiten voor meerdere gebruikers neem dan contact op met uw accountmanager Elbert van Bentum of Ronald Rasing tel. 070-378 99 11 of via e-mail overheid@sdu.nl.

Bekijk de website

Product details
Merk SC
Bestelcode SC
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel SC kent de wet
Externe URL http://www.sconline.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Serie naam SC Krant, SC Online, SC Mail
Redactie Rutger van den Dikkenberg Richard Sandee Wouter de Jong
Hoofdredactie Cindy Castricum
Auteur(s) SC