Corporate thema fiscaal

Bij Schipper Groep in Barendrecht zijn de fiscalisten niet bang om buiten hun vakgebied te stappen: ' We zijn gretiger naar nieuwe kennis. Gretiger om echt actueel te zijn. En gretiger om de klant vooruit te helpen. Onze klanten hebben behoefte aan een totaalpakket. En dus moeten wij zorgen dat we overal iets van afweten. NDFR is daarbij voor ons onmisbaar. De actualiteit is echt super en het geeft ons overzicht en verbreding. 

NDFR

Schipper Groep gebruikt hét platform NDFR. Online beschikbaar en met maatwerk als onderscheidend pluspunt. Maar ook zeer gebruiksvriendelijk en tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel.

Meer informatie

NDFR gratis proberen?

NDFR is een modulair opgebouwde online fiscale encyclopedie. Alle modules zijn los af te nemen. U kiest dus wat past bij uw organisatie.

Aanvragen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op met Stella Zonneveld of Gawayn Nieuwold.

Neem contact op

NDFR maakt fiscaal recht overzichtelijk en direct toepasbaar

NDFR is hét gebruiksvriendelijke platform voor fiscaal experts. U bepaalt zelf wat u nodig heeft, want NDFR is online beschikbaar en modulair af te nemen. Zodat u op elk moment en voor elk fiscaal vraagstuk het beste advies kunt geven. Tot in detail compleet, 100% betrouwbaar en altijd actueel. Daar staan meer dan 400 redacteuren en commentatoren elke dag opnieuw garant voor.

NDFR

Uitgelichte producten

NTFR

NTFR

NTFR geeft de ruimte om sneller te adviseren en te handelen. Actueel, betrouwbaar en toegankelijk!

Bekijk product
Belastingzaken

Belastingzaken

BelastingZaken maakt adviseren eenvoudiger. In het voordeel van uw klant.

Bekijk product

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag