Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht Online

Met Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied. Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMBESTOL
Omschrijving
Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht online
Op Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht online vindt u commentaren op:
-de Algemene wet bestuursrecht;
-het Besluit proceskosten bestuursrecht;

Bovendien vindt u per artikel jurisprudentie, de wetsgeschiedenis en relevante literatuur. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over de Awb en het Besluit proceskosten bestuursrecht.
Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht online geeft u snel inzicht in de relevante materie en biedt u goede handvatten om uw juridische vragen te beantwoorden.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd.
De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen:
De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren.
Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie
Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht online is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van het bestuursrecht en
staat onder redactie van mr. dr. K.J. de Graaf, mr. T.E.P.A. Lam, mr. dr. E.C.H.J. van der Linden, mr. M.G.J. Maas-Cooymans, mr. T. Spapens en mr. G.A. van der Veen.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMBESTOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie Mr. K.J. de Graaf Mr. T.E.P.A. Lam Mr. dr. E.C.H.J. van der Linden Mr. M.G.J. Maas-Cooymans Mr. T. Spapens Mr. G.A. van der Veen

Uw bestelling

Sdu Commentaar Algemene wet bestuursrecht Online

* Verplichte velden

excl. btw € 149,00 incl. btw € 180,29
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht