Sdu Commentaar AVG, Editie 2019

Sdu Commentaar AVG is een zeer complete multimediale publicatie; een combinatie van een online uitgave en een boek met praktisch en diepgaand commentaar op artikelen uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze editie van het Sdu Commentaar AVG heeft de redactie zich bij de bespreking van de kernproblematiek van een artikel steeds gebaseerd op de overwegingen uit de AVG. De overwegingen zijn bij de relevante artikelen uit de AVG opgenomen. Tevens is relevante regelgeving opgenomen, zoals de Uitvoeringswet AVG en de Aanpassingswet AVG. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur.

  • Boek
  • 472 pagina's
  • Bestelcode 9789012404617
Omschrijving
De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar AVG sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Redactie en auteurs;
mr. dr. T.F.M. Hooghiemstra is directeur Hooghiemstra & Partners
mr. dr. S. Nouwt is privacyadviseur en adviseur gezondheidsrecht bij de artsenorganisatie KNMG te Utrecht

Abonnement plus online
Wilt u ervan verzekerd zijn dat u altijd over de meest recente versie van het Sdu Commentaar AVG beschikt én online toegang heeft tot het commentaar met de meest recente jurisprudentie? Neem dan hier een abonnement .

Op Sdu Opmaat wordt het commentaar steeds actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u door naar achterliggende teksten.

Op 25 mei 2018 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) ingetrokken. De commentaren op deze wet blijven echter online beschikbaar en u heeft hier met uw abonnement ook toegang toe.

Bekijk
Product details
Bestelcode 9789012404617
Productsoort Boek
Aantal pagina's 472
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 13-05-2019
NUR code 823
Serie naam Sdu Commentaar
Redactie T.F.M. Hooghiemstra S. Nouwt
Editie 2019

Uw bestelling

Sdu Commentaar AVG, Editie 2019
excl. btw € 100,00 incl. btw € 109,00
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht