Uw bestelling

Sdu Commentaar Jeugdrecht

* Verplichte velden

excl. btw € 198,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Sdu Commentaar Jeugdrecht

Met Sdu Commentaar Jeugdrecht online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied. Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMJROL
Omschrijving
Sdu Commentaar Jeugdrecht online
Op Sdu Commentaar Jeugdrecht online vindt u commentaren op de belangrijkste wetten in het jeugdrecht, zoals:
-de Jeugdwet en het Besluit Jeugdwet;
-het Burgerlijk Wetboek, Boek 1 en 7.

Bovendien vindt u per artikel jurisprudentie, de wetsgeschiedenis en relevante literatuur. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over de bepalingen uit het jeugdrecht. Onderwerpen als ouderlijke verantwoordelijkheid, de jeugdige vreemdeling, het jeugdstrafrecht, jeugdzorg, rechten van het kind en adoptie komen uitgebreid aan de orde.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen: De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren. Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie
Sdu Commentaar Jeugdrecht online is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van jeugdrecht en staat onder redactie van prof. mr. drs. M.R. Bruning, prof. mr. T. Liefaard en prof. mr. P. Vlaardingerbroek.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMJROL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie M. Bruning P. Vlaardingerbroek T. Liefaard