Uw bestelling

Sdu Commentaar Strafrecht (abonnement) online + boek

* Verplichte velden

excl. btw € 171,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Sdu Commentaar Strafrecht (abonnement) online + boek

Sdu Commentaar Strafrecht bestaat uit twee boekdelen met praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafrecht, de Wet op de economische delicten en andere bijzondere wetten. Met een combinatieabonnement hebt u ook toegang tot alle commentaren online. Hiermee bent u altijd up-to-date.

  • Multimedia
  • Bestelcode COMSRECHT
Omschrijving
Sdu Commentaar Strafrecht is een handzaam en overzichtelijk artikelsgewijs commentaar – in twee boekdelen – op de belangrijkste straf(proces)rechtelijke wet- en regelgeving. Het commentaar neemt een eigen plaats in tussen de bestaande naslagwerken. Naast een analyse en juridische duiding van de wetsbepalingen (in beginsel per artikellid) wordt tevens verwezen naar relevante rechtspraak, parlementaire geschiedenis en literatuur. Met name de verwijzing naar deze diverse andere bronnen, maakt dit commentaar onderscheidend ten opzichte van andere commentaren.

Sdu Commentaar Strafrecht omvat praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafrecht, de Wet op de economische delicten, Penitentiaire beginselenwet, de Beginselenwet verpleging ter beschikking gestelden en andere bijzondere wetten. Het Bijzondere wetten-deel is een losse handzame bundel.

Voor de rechtspraktijk
Sdu Commentaar Strafrecht is tot stand gekomen met medewerking van verschillende auteurs, elk een deskundige op zijn of haar specifieke deelonderwerp en om die reden aangezocht het commentaar te schrijven. Dit commentaar is vooral bedoeld voor de rechtspraktijk. De wet- en regelgeving worden nader geduid en van commentaar voorzien. Op onderdelen wordt evenwel niet geschuwd een zekere sturing te geven aan het wetenschappelijke debat.

Waarom kiezen voor Sdu Commentaar Strafrecht?
• Een combinatie van oriëntatie- en naslagwerk. Zo kunt u tijd en geld besparen.
• To-the-point en deskundig commentaar met logische en heldere opbouw.
• Snel tot de kern van het wetsartikel.
• Artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het straf(proces)recht.
• Actuele wetteksten en toelichting op de bijbehorende website.

Sdu Commentaar Strafrecht is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van het straf(proces)recht en staat onder redactie van prof. dr. M. Boone, mr. dr. M.L.C.C. de Bruijn-Lückers, mr. G. Knobbout, prof. mr. dr. W.N. Ferdinandusse, mr. dr. V. Mul, mr. M. van Strien en mr. A.E. van der Wal

Op opmaat.sdu.nl wordt het commentaar actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar de achterliggende teksten.

Bestel ook Sdu Commentaar Strafvordering of de combinatie Sdu Commentaar Straf(proces)recht.

Altijd up-to-date
Sdu Commentaar Strafrecht is verkrijgbaar in boekvorm, online en als e-book. Boek, online of een combinatie van de twee, de prijs is gelijk. Met een combinatieabonnement ontvangt u elk jaar een vernieuwde versie van het boek en hebt u altijd toegang tot de website. Daar houden we het commentaar doorlopend actueel. Met regelmaat voegen we bovendien nieuwe jurisprudentie toe. Doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak gaat snel en overzichtelijk.

Bekijk de website

Product details
Merk Sdu Commentarenreeks
Bestelcode COMSRECHT
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie mr. V. Mul mr. A.L.J. van Strien mr. M.L.C.C. de Bruijn-Luckers mr. G. Knobbout mr. M. van Strien