Uw bestelling

Sdu Commentaar Strafvordering. Editie 2015-2016
excl. btw € 171,00

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Sdu Commentaar Strafvordering. Editie 2015-2016

Sdu Commentaar Strafvordering bestaat uit twee boekdelen met praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafvordering, de Wet op de economische delicten, het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en andere bijzondere wetten.


  • Boek
  • 3488 pagina's
  • Bestelcode 9789012396516
Omschrijving
Sdu Commentaar Strafvordering is een handzaam en overzichtelijk artikelsgewijs commentaar – in twee boekdelen – op de belangrijkste straf(proces)rechtelijke wet- en regelgeving. Het commentaar neemt een eigen plaats in tussen de bestaande naslagwerken. Naast een analyse en juridische duiding van de wetsbepalingen (in beginsel per artikellid) wordt tevens verwezen naar relevante rechtspraak, parlementaire geschiedenis en literatuur. Met name de verwijzing naar deze diverse andere bronnen, maakt dit commentaar onderscheidend ten opzichte van andere commentaren.

Sdu Commentaar Strafvordering omvat praktisch en diepgaand artikelsgewijs commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafvordering, de Wet op de economische delicten, het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en andere bijzondere wetten.

Voor de rechtspraktijk
Sdu Commentaar Strafvordering is tot stand gekomen met medewerking van verschillende auteurs, elk een deskundige op zijn of haar specifieke deelonderwerp en om die reden aangezocht het commentaar te schrijven. Dit commentaar is vooral bedoeld voor de rechtspraktijk. De wet- en regelgeving worden nader geduid en van commentaar voorzien. Op onderdelen wordt evenwel niet geschuwd een zekere sturing te geven aan het wetenschappelijke debat.

Waarom kiezen voor Sdu Commentaar Strafvordering?
• Een combinatie van oriëntatie- en naslagwerk. Zo kunt u tijd en geld besparen.
• To-the-point en deskundig commentaar met logische en heldere opbouw.
• Snel tot de kern van het wetsartikel.
• Artikelsgewijs commentaar op de belangrijkste wet- en regelgeving binnen het straf(proces)recht.
• Actuele wetteksten en toelichting op de bijbehorende website.

Sdu Commentaar Strafvordering is zorgvuldig samengesteld door experts op het gebied van het straf(proces)recht en staat onder redactie van prof. dr. M. Boone, mr. dr. M.L.C.C. de Bruijn-Lückers, mr. G. Knobbout, prof. mr. dr. W.N. Ferdinandusse, mr. dr. V. Mul, mr. M. van Strien en mr. A.E. van der Wal.

Op www.sdujurisprudentie.nl wordt het commentaar actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar de achterliggende teksten.

Bestel ook Sdu Commentaar Strafrecht of de combinatie Sdu Commentaar Straf(proces)recht.

Product details
Bestelcode 9012396514
Productsoort Boek
Aantal pagina's 3488
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 824
Redactie Mr. M.L.C.C. de Bruijn-Lückers Mr. G. Knobbout Mr. M. van Strien Mr. A.E. van der Wal
Hoofdredactie prof. dr. M. Boone mr. dr. V. Mul prof. mr. W. Ferdinandusse
Editie 2015-2016