Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming en JBP plus APP [online only abonnement]

Dit online abonnement biedt u alle relevante informatie rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) , middels een combinatie van de online uitgave van Sdu Commentaar AVG, en de online van Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens («JBP»).

  • Online
  • Bestelcode WBPJBPOL
Omschrijving
Sdu Commentaar AVG en JBP online
Sdu Commentaar AVG en JBP online is een combinatie-abonnement waarbij u toegang hebt tot de commentaren op de Algemene Verordening Gegevensbescherming en alle uitspraken in Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens.

Verzekerd van actuele juridische informatie
Met Sdu Commentaar AVG en JBP online bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en alle uitspraken opgenomen in JBP. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u diepgaande maar praktische informatie.
Wij bieden deze uitgaven gecombineerd op één platform aan. De nieuwste uitspraken in JBP, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren op de AVG, leest u direct via ons platform.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen: De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren. Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie
Sdu Commentaar AVG en JBP online is zorgvuldig samengesteld en geschreven door experts op het gebied van de Wet bescherming persoonsgegevens: mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra, mr. A. de Jong, mr. dr. H.R. Kranenborg, mr.dr. J. Nouwt, mr. J.P. van Schoonhoven

Bekijk de website

Product details
Bestelcode WBPJBPOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Prijs incl. BTW 475.53
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Redactie S. Nouwt T. Hooghiemstra L. Sjerps H. Kranenborg J.P. van Schoonhoven

Uw bestelling

Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming en JBP plus APP [online only abonnement]

* Verplichte velden

excl. btw € 393,00 incl. btw € 475,53
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht