Sdu Commentaar Wbp en JBP plus APP

Dit uitgebreide, multimediale abonnement biedt u alle relevante informatie rondom de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), middels het boek Sdu Commentaar Wbp, het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens («JBP») én de online.

  • Multimedia
  • Bestelcode WBPJBPERS
Omschrijving
Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een uitgave waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. De website verzekert u dagelijks van actuele wet- en regelgeving, terwijl u hier ook de bijgewerkte commentaren kunt raadplegen, inclusief brondocumenten.

Het tijdschrift «JBP» behandelt de belangrijkste jurisprudentie op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. De Wet bescherming persoonsgegevens dient daarbij als uitgangspunt, maar ook aanverwante (gedelegeerde) regelgeving, gedragscodes en Europese verordeningen passeren de revue. «JBP» wordt maandelijks online geactualiseerd en verschijnt twee keer per jaar op papier.

Online
Op de website wordt het commentaar actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken uit «JBP» bij de artikelsgewijze commentaren toegevoegd. Het Sdu Commentaar en «JBP» zijn integraal doorzoekbaar.

Onmisbaar
Zowel het boek Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens als het tijdschrift «JBP» en de bijbehorende online zijn onmisbaar voor iedere advocaat of professional die in aanraking komt met (de bescherming van) persoonsgegevens.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode WBPJBPERS
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
Redactie S. Nouwt T. Hooghiemstra L. Sjerps H. Kranenborg J.P. van Schoonhoven

Uw bestelling

Sdu Commentaar Wbp en JBP plus APP
excl. btw € 505,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht