Uw bestelling

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens 2017
excl. btw € 85,00

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens 2017

Editie 2017

mr. dr. S. Nouwt, mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra

Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een boek waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. In deze nieuwe editie is, vooruitlopend op het van kracht worden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018, bij de becommentarieerde artikelen een verwijzing opgenomen naar de corresponderende artikelen in de AVG.

  • Boek
  • 584 pagina's
  • Bestelcode 9789012401029
Omschrijving
De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Redactie en auteurs;
mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra is principal consultant bij PBLQ te Den Haag.
mr. dr. S. Nouwt is privacyadviseur en adviseur gezondheidsrecht bij de artsenorganisatie KNMG te Utrecht

Wilt u ook toegang tot de bijbehorende online? Neem dan een abonnement op het boek én de online.
Product details
Bestelcode 901240102X
Productsoort Boek
Aantal pagina's 584
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Editie 2017
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 30-10-2017
NUR code 820
Serie naam Sdu Commentaar
Auteur(s) mr. dr. S. Nouwt mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra
Editie 2017