Uw bestelling

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens (abonnement) boek
Factuur bij levering
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens (abonnement) boek

Voorheen Tekst & Toelichting Wbp

mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra, dr. J. Nouwt

In deze uitgave wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs becommentarieerd, inclusief een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. De wetsartikelen waar u het meest mee te maken heeft, worden het meest uitgebreid behandeld. Daarmee sluit dit boek naadloos aan bij uw dagelijkse praktijk.

  • Intekening
  • Bestelcode COMWBPBOEK
Omschrijving
Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een een boek waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.


Wilt u ook toegang tot de bijbehorende online? Neem dan een abonnement op het boek én de online.

Product details
Bestelcode COMWBPBOEK
Productsoort Intekening
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Voorheen Tekst & Toelichting Wbp
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra dr. J. Nouwt