Uw bestelling

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens Online

* Verplichte velden

excl. btw € 92,00

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens Online

Voorheen Tekst & Toelichting Wbp

mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra, dr. J. Nouwt

Met Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens bent u verzekerd van actueel commentaar op de wet- en regelgeving binnen uw vakgebied. Wij bieden alle informatie op één platform aan. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar online is daarmee onmisbaar voor iedere juridische professional.

  • Online
  • Bestelcode COMWBPOL
Omschrijving
Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens online
Op Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens online vindt u commentaren op de Wet bescherming persoonsgegevens.

Bovendien vindt u per artikel jurisprudentie, de wetsgeschiedenis en relevante literatuur. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over de Wet bescherming persoonsgegevens.

Afgestemd op de praktijk
De wetsartikelen waarmee u in de praktijk veel te maken heeft, zijn het meest uitgebreid becommentarieerd. De commentaren zijn overzichtelijk ingedeeld, toegankelijk geschreven en voorzien van verwijzingen naar achterliggende documenten zoals de wetsgeschiedenis, jurisprudentie en literatuur.

De voordelen van Sdu Commentaar:
-u komt snel tot de kern van een wetsartikel;
-altijd actuele wetteksten en recente jurisprudentie;
-alle relevante jurisprudentie wordt overzichtelijk gepresenteerd met een korte duiding van de uitspraak;
-samengesteld door experts.

Alle informatie toegankelijk via één platform
Wij bieden alle informatie op één platform aan. Zo kunt u de volgende online-abonnementen van Sdu via dezelfde website benaderen:
De nieuwste jurisprudentie-uitgave, maar ook de aan de actualiteit aangepaste commentaren leest u direct via ons platform.
Een ander voordeel van het ontsluiten van alle informatie via één platform is dat wij commentaar dat betrekking heeft op verschillende wetsartikelen heel overzichtelijk voor u kunnen presenteren.
Dat helpt u bij het zoeken naar het juiste antwoord op uw vraag.

Redactie
Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens online is zorgvuldig samengesteld en geschreven door experts op het gebied van de Wet bescherming persoonsgegevens: mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra en dr. J. Nouwt.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode COMWBPOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Voorheen Tekst & Toelichting Wbp
Externe URL http://www.sdujurisprudentie.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra dr. J. Nouwt