Uw bestelling

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens (abonnement) online / boek
excl. btw € 92,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht
  • Duidelijke abonnements- voorwaarden
  • Grootste uitgever van juridische informatie

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens (abonnement) online / boek

Voorheen Tekst & Toelichting Wbp

mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra, dr. J. Nouwt

Deze uitgebreide, multimediale uitgave biedt u alle relevante informatie rondom de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Actueel, makkelijk en overzichtelijk. Zodat u niets over het hoofd ziet en dagelijks verzekerd bent van de meest actuele wet- en regelgeving.

  • Multimedia
  • Bestelcode COMWBP
Omschrijving
Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een combinatie van een boek en een online uitgave waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. De website verzekert u dagelijks van actuele wet- en regelgeving, terwijl u hier ook de bijgewerkte commentaren kunt raadplegen, inclusief brondocumenten.

Thematisch geordend
Binnen Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens zoekt u op thema. Binnen dit thema worden alle relevante wetsartikelen becommentarieerd. U hebt daardoor direct een overzicht van de meest relevante artikelen. U ziet niets over het hoofd. Via hyperlinks klikt u meteen door naar de achterliggende uitspraken.

De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Op www.sducommentaar.nl wordt het commentaar steeds actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u door naar achterliggende teksten.

Bekijk de website

Product details
Merk Sdu Commentarenreeks
Bestelcode COMWBP
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Voorheen Tekst & Toelichting Wbp
Externe URL http://www.sdujurisprudentie.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra dr. J. Nouwt