Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming [online en boek abonnement]

Voorheen Tekst & Toelichting Wbp

mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra, dr. J. Nouwt

Sdu Commentaar AVG is een multimediale uitgave waarin de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een overzicht van jurisprudentie en literatuur. De website verzekert u dagelijks van actuele wet- en regelgeving, terwijl u hier ook de bijgewerkte commentaren kunt raadplegen, inclusief brondocumenten.

  • Multimedia
  • Bestelcode COMWBP
Omschrijving

Sdu Commentaar AVG
is de opvolger van Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens. In dit commentaar wordt de AVG, die per 25 mei 2018 wordt geëffectueerd, artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van (nog relevante) jurisprudentie en literatuur.
In het Sdu Commentaar AVG treft u naast het artikelsgewijs commentaar op de AVG, ook een algemene inleiding, de tekst van de Uitvoeringswet AVG (UAVG), een overzicht van Richtlijnen AVG van de Artikel 29-werkgroep en andere relevante bijlagen.De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar AVG sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Online wordt het commentaar steeds actueel gehouden en worden de nieuwste uitspraken toegevoegd. Via hyperlinks klikt u door naar achterliggende teksten.


Redactie en auteurs;
mr. dr. T.F.M. Hooghiemstra is directeur Hooghiemstra & Partners
mr. dr. S. Nouwt is privacyadviseur en adviseur gezondheidsrecht bij de artsenorganisatie KNMG te UtrechtBekijk de website

Product details
Merk Sdu Commentarenreeks
Bestelcode COMWBP
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Voorheen Tekst & Toelichting Wbp
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 820
Auteur(s) mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra dr. J. Nouwt

Uw bestelling

Sdu Commentaar Algemene Verordening Gegevensbescherming [online en boek abonnement]

* Verplichte velden

excl. btw € 100,00 incl. btw € 121,00
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht