Uw bestelling

Sdu Jurisprudentie Handvest Grondrechten EU Online

* Verplichte velden

excl. btw € 62,00
  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Sdu Jurisprudentie Handvest Grondrechten EU Online

Onmisbaar voor de mensenrechtspecialist: snel inzicht in de belangrijkste uitspraken waarin het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie aan bod komt. Sdu Jurisprudentie Handvest Grondrechten EU geeft een selectie van rechterlijke uitspraken waarin dit juridisch bindende Handvest en zijn 50 artikelen over waardigheid, vrijheid, solidariteit, gelijkheid, burgerschap en rechtspleging een rol spelen.

  • Online
  • Bestelcode JHGOL
Omschrijving
Voordelen Sdu Jurisprudentie Handvest Grondrechten EU
Sdu Jurisprudentie Handvest Grondrechten EU helpt u dankzij de volgende pluspunten echt vooruit in uw dagelijkse rechtspraktijk:

  • bundeling van belangwekkende uitspraken sinds de inwerkingtreding van het Verdrag van Lissabon op 1 december 2009;
  • voorzien van praktijkgerichte annotaties;
  • verspreid over alle rechtsgebieden waarin het Handvest een rol speelt, waaronder het constitutioneel recht, het douanerecht, het familierecht, het gelijke behandelingsrecht, het mededingingsrecht, het strafrecht, het vreemdelingenrecht en andere delen van het bestuursrecht.

Sdu Jurisprudentie: een praktijkgerichte kijk op jurisprudentie
De juridische professional kan niet meer zonder actuele en relevante jurisprudentie, overzichtelijk gepresenteerd, met een praktijkgerichte inslag. Sdu Jurisprudentie staat aan de basis van een succesvolle en efficiënte rechtspraktijk.

Voor grondrecht en nog veel meer vakgebieden
Sdu Jurisprudentie is beschikbaar voor vele vakgebieden, van aanbestedingsrecht tot vreemdelingenrecht. Elke juridisch specialist komt met Sdu Jurisprudentie dus volledig tot zijn recht.

Bekijk de website

Product details
Bestelcode JHGOL
Productsoort Online
Bestelvorm Abonnement
Externe URL http://opmaat.sdu.nl
Beschikbaarheid Leverbaar